Pagina 1 van 1

Als je lid wilt worden van Josje en Daisy's Catroom...

Geplaatst: di 18 feb 2014 19:35
door Jiskefet
Welkom op Josje en Daisy's CatRoom!

Leuk dat je ons forum komt bekijken, maar het is natuurlijk nog leuker als je lid wordt en gezellig mee komt kletsen op dit forum, je bent van harte welkom!
Dit forum is bedoeld voor kattenliefhebbers die willen vertellen over hun lievelingen, mee willen genieten van andermans katten, vragen hebben over de gezondheid of verzorging van hun kat, elkaar willen helpen, of iets willen vertellen over hun andere huisdieren. Er is een plek voor foto's van je katten, maar ook voor andere foto's die je graag wilt laten zien, in de Catroom Kroeg kan je gezellig kletsen over van alles en nog wat, leuke filmpjes of grappen kan je kwijt in de Funhoek, enz enzDe spelregels:
Door je aan te melden verklaar je je akkoord met de forumregels. Lees die dus eerst even door.

Josje en Daisy's Catroom is een besloten forum. Om het forum besloten - en vrij van spammers - te houden, kan je je niet automatisch registreren. Lidmaatschap is in principe op uitnodiging, maar als je interesse hebt om je aan te melden als lid, stuur dan een email naar josjedaisycatroom@gmail.com, waarin je vertelt wie je bent en - heel belangrijk, wie je katten, honden of andere dieren zijn, hoe je ons gevonden hebt en onder welke gebruikersnaam je geregistreerd wilt worden. Een van de beheerders maakt dan een account voor je aan. Als je je ook aan de andere forumleden hebt voorgesteld in het "Voorstelhoekje" zal een van de beheerders je toegang geven tot de rest van het forum.