Forumregels

*~Mededelingen mbt registratie, inloggen, toegang, afwezigheid ed!~*

Moderators: CatRoom beheer, Jiskefet

Gesloten
Bericht
Auteur
CatRoom beheer
Beheer
Beheer
Berichten: 37
Lid geworden op: do 19 jul 2007 09:56
Contacteer:

Forumregels

#1 Bericht door CatRoom beheer » zo 25 mei 2008 11:00

Forumregels zijn nodig zodat het voor iedereen duidelijk is waar je je als forumlid aan moet houden om het voor iedereen gezellig – en voor het beheer beheersbaar - te houden
De eerste en overkoepelende regel is: respect voor elkaar. Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden.
Ben je van mening dat iemand anders jou - of iemand anders - respectloos benadert, reageer dan niet op het forum, maar meld dit per PB aan de beheerders, zodat die de persoon in kwestie zo nodig tot de orde kunnen roepen en/of de gewraakte berichten kunnen (laten) verwijderen.

Forumregels

Als je je hebt aangemeld en je account geactiveerd is, heb je een week de tijd om je voor te stellen in het Voorstelhoekje. Daarna geeft een van de beheerders je toegang tot de rest van het forum. Wie zich niet voorstelt, wordt na een week automatisch verwijderd.

Toon respect en blijf beschaafd. Discriminerend, grof, dreigend of beledigend taalgebruik of persoonlijke aanvallen zijn niet toegestaan.

Discussies over politiek, sexuele geaardheid of religie zijn niet toegestaan, want deze worden door andersdenkenden vaak als kwetsend ervaren, zelfs als ze niet zo bedoeld zijn.

Blijf on topic. Als het onderwerp van je discussie verandert, maak voor dat nieuwe onderwerp dan een apart draadje aan.

Plaats je berichten in de juiste categorie, en let op of het onderwerp soms al door iemand anders is geplaatst. Indien het topic al bestaat, post je reacties dan daar. Als het onderwerp nog niet bestaat open je een nieuw draadje.

Teksten, foto’s, (email)adressen, persoonlijke gegevens, berichten of anderszins, die op dit forum geplaatst worden, mogen ALLEEN met uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de plaatser en de beheerders gebruikt of gekopieerd worden.

Links naar op dit forum geplaatste foto’s, onderschriften, avatars of smilies zijn niet toegestaan!

Het is niet toegestaan sexueel getinte, obscene of suggestieve filmpjes, foto’s, afbeeldingen of teksten, of links hiernaar, op het forum te plaatsen.

Het is niet toegestaan tekst of beeldmateriaal op het forum te plaatsen waarop copyright of portretrecht rust.

Het is niet toegestaan om in je berichten, avatar of onderschrift vermeldingen van of links naar andere (katten)fora of commerciële websites te plaatsen. Wil je een link plaatsen naar een commerciële website die volgens jou van belang is voor andere kattenliefhebbers, overleg dan met het beheer.
Als er in het verloop van een onderwerp door een van de leden wordt gevraagd naar bepaalde leveranciers of produkten, is het wel toegestaan om een link naar deze produkten of diensten te plaatsen.

Links naar je eigen website kan je kwijt in je profiel, links naar je cattery of pension kunnen door het beheer in de linkpartners bijgeschreven worden.


Onderschriften en Avatars

Maximale afmetingen:
Voor avatar:± 100x 100 pixels
Voor onderschrift 600 x 400 pixels

Bewegende of grote avatars en/of onderschriften kunnen door het beheer verwijderd worden wanneer deze het forum te zeer vertragen


Beheer
Het beheer is te allen tijde gerechtigd om zonder opgaaf van reden onderwerpen/berichten te wijzigen, verwijderen of verplaatsen wanneer zij dit opportuun acht, en kan leden die de forumregels niet in acht nemen waarschuwen, op non-actief stellen of verwijderen.

Het beheer is te allen tijde gerechtigd om lurkers (gluurders, leden die alleen komen lezen zonder zelf te posten) te verwijderen.
Ook inactieve leden (leden die langer dan 2 maanden niet gepost hebben) kunnen door het beheer verwijderd of op non-actief gesteld worden.
Als je dus om een of andere reden verwacht langere tijd niet op het forum te komen, meld dit dan even aan het beheer. Dan weten we ook wat er aan de hand is en hoeven we ons niet ongerust te maken over spoorloos verdwenen forumleden.

Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers. Gebruikers plaatsen hun berichten volledig op eigen risico en onder eigen verantwoordelijkheid.


Door lid te worden van dit forum verklaart men akkoord te gaan met bovenstaande regels.
Afbeelding

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast